Как салфетките могат да се превърнат в бижу на масата

Салфетката е онзи малък аксесоар, без който не може и не бива да се подрежда една маса. Дали са от плат или хартия не е от особено знчение, стига да бъдат поставени на точното място, а ако са сгънати по красив и елегантен начин, те биха се превърнали в едно истинско бижу на трапезата.

Не възнамерявам да разтягам локуми за произхода на салфетките, нито пък да откривам тепърва факти от историята и настоящето им. Искам само да споделя няколко интересни, по мое мнение, варианта как да придадем празничност на масата у дома, без да е нужна сериозна сума и време.

Вече има безброй познати, и не толкова, начини за сгъване на салфетки. Може би няма да изненадам никого с предложенията по-долу, но вероятно бих помогнала на някой, който в забързаното ежедневие няма време да помисли по-задълбочено за това. Ето как можем да превърнем трапезата си в красив кът, който да ни донесе още по-голяма наслада от храната и любимите хора наоколо:

 

salfetka
 

salfetka-elha
 

slafetka1

Админ

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here